Sommerskole for ungdommer med utviklingshemming .

Sommer 2021

9. – 13. august: Sommerskole for ungdommer med utviklingshemming

Vestlandske Teatersenter arrangerer teaterskole for ungdommer med utviklingshemming i sommer. I løpet av uken vil det bli danse- og teaterundervisning og vi jobber sammen mot en liten forestilling som vi viser til familie og venner på fredagen.

Aldersgruppe: ca. 15 – 25 år.

Påmelding: på e-post til monika@teatersenter.no innen fredag, 2. juli.
Det er begrenset antall plasser på kurset, så her er det «førstemann til mølla»!

  • Når: mandag, 9. – fredag, 13. august kl. 10.00-15.00
  • Pris: kr. 500,-
  • Instruktører: Ole Petter Knarvik og Trond André Hansen
  • Hvor: Cornerteateret på Møhlenpris

Ta med mat og drikke og klær som du kan bevege deg i.

Ta med ledsager dersom du trenger det.

Kurset er støttet av Bergen kommune.

Se arrangementet på facebook

Om instruktørene:

Ole Petter har jobbet med dans og teater i over 20 år. Han er en del av dansegruppen Absence Crew og han har undervist, holdt workshops og show siden 14-års alderen. Han har tidligere vunnet NM i breakdance sammen med Absence Crew og vært i finalen i Dansefeber på TV Norge og Norske Talenter. Ole Petter har mye teatererfaring. Han har bl.a. spilt i Jungelboken, Robin Hood, Askeladden på nye eventyr og Norr – da gudene breaket på DNS.

Trond André jobber som danser og skuespiller. Han er en del av Kingwings Crew. Gruppen har vært i finalen i Norske Talenter og vunnet norgesmesterskapet i breaking. Kingwings Crew har også laget en danseforestilling med nasjonalballetten. Trond André er årlig skuespiller og danser i Kristiansand Dyreparks kveldsforestilling Kaptein Sabeltann, og har gjort rollen «Tvilling» i Jul i Blåfjell på Oslo Nye Teater i 10 år. Han har bl.a. også medvirket i Romeo & Juliet på Den Norske Opera, Jungelboken på Rogaland Teater, Peer Gynt og i TV-serien Karsten & Petra.

Ole Petter Knarvik – Foto: Thor Brødreskift


Trond André Hansen – Foto: Armin Houman