Lørdagsteater for de minste, våren 2021.

Våren 2021: «Alver, tusser og troll»

Gjennom seks lørdager skal vi fortelle historier, leke, synge danse og spille teater. Ved dette kurset kan barna glede seg til å gå i trollenes fotspor. Vi skal ta turen langt inn i den magiske skogen og bli kjent med både alver, tusser og troll.
Her kan alt skje. Både gøye og litt skumle ting…
Den siste lørdagen vil vi ha vår egen lille visning fra eventyrlandet vårt. Her inviteres foreldre og annen familie til å dele denne magiske opplevelsen sammen med oss. Etter forestilling blir det Tussedisco for store og små!

Instruktør Cecilia Strønen Damm er utdannet som filmskaper ved Noroff filmskole i Bergen. Hun har drevet med musikaler siden hun var 7 år og spilt på en rekke scener i Bergen som Den Nationale Scene, Fyllingsdalen Teater, Forum Scene, Fana Kulturhus og Cornerteateret. De siste åtte årene har hun brukt på å skrive og produsere egne musikaler sammen med resten av Musikaljentene. De har skapt de tre suksessforestillingene Julens Magi, Marerittet og Gaten vår. Cecilia driver også Magic Musikalkompani som er et kompani for unge musikaltalenter.

Assistent Selma Indine Strønen Damm er 18 år gammel og har drevet med musikal så lenge hun kan huske. Hun er en del av Musikaljentene, som har skrevet og produsert Julens Magi, Marerittet og Gaten vår.

Vi har to grupper: én for 3-5-åringer og én for 5-7-åringer.

  • GR 1: 3-5-åringer:
    kl. 10.30 – 11.30
  • GR 2: 5-7 åringer:
    kl. 12.00 – 13.00

Oppstart: 16.01.2021

Siste kursdag: 20.02.2021.

Pris: kr. 1.200 + Ticketco-avgift

Påmelding: via Ticketco

Hvor: VTs prøvesaler på Cornerteateret på Møhlenpris

Se arrangementet på facebook

Instruktør: Cecilia Strønen Damm
Regiassistent: Selma Strønen Damm