Sommerteaterskole for unge med utviklingshemming.

Sommer 2022

23. – 26. juni: Sommerteaterskole for unge med utviklingshemming

Vestlandske Teatersenter arrangerer teaterskole for unge med utviklingshemming i sommer. Det vil bli danse- og teaterundervisning og vi jobber sammen mot en liten visning som vi viser til familie og venner på søndagen!

  • Aldersgruppe: Fra 13 år
  • Hvor: Cornerteateret på Møhlenpris
  • Når: Kurset går over fire dager; torsdag, 23. – søndag, 26. juni kl. 10.00-14.00
  • Pris: Kr. 400 + TicketCo-avgift
  • Påmelding: Via Ticketco.no

Ta med mat og drikke og klær som du kan bevege deg i.

Ta med ledsager dersom du trenger det.

Kurset er støttet av Bergen kommune.

For spørsmål: Ta kontakt med Monika Borge, mob. 932 32 816, e-post monika@teatersenter.no

Instruktører: Pål Louis Kaupang Rasmussen og Kristian Garmanslund

Se arrangementet på facebook

Om instruktørene:

Pål Louis Kaupang Rasmussen er en 34 år gammel teaterlærer, skuespiller, instruktør og scenekunstner fra Bergen. Han har de siste 15 årene arbeidet mye som instruktør og teaterlærer for ungdom, barn, voksne, amatører og profesjonelle – alle med forskjellige læreforutsetninger. Pål Louis har bred kompetanse innen drama og teaterfaget. Etter dramalinjen på Fyllingsdalen videregående skole tok han en bachelor i skuespillerfag ved LASALLE College of the Arts i Singapore, og etter mange års praksis som lærer og instruktør startet han pedagogikk-utdanningen på Teaterhøgskolen i høst, og er nyutdannet derfra. Den største styrken til Pål Louis er hans engasjement. Han brenner for teaterfaget, for elevene som vil lære om teater og for fellesskapet som finnes blant elever som arbeider med teater. Engasjementet smitter til både elever og foreldre, men samtidig vet han at det ikke er hans engasjement som skal være i forsetet. Det er elevene og deres utvikling det handler om. Det er de som skal lære, skape og være engasjerte!

Kristian Garmanslund er en 30 år gammel entusiastisk teaterpedagog fra Bergen. Kristian har allerede jobbet seg inn en bred kunnskap i teaterfeltet, både via grundig utdanning og profesjonelt arbeid. Kristian kastet seg inn i teaterfeltet allerede som 11-åring, og har vært elev ved både Fyllingsdalen Nye Teater og Vestlandske Teatersenter. Etter «Musikk, dans og drama» på Fyllingsdalen Videregående Skole ble han introdusert for musikalteater ved Solbakken Folkehøyskole. Dette førte ham videre til Oslo og Bårdar Akademiet hvor han tok 3-årig utdanning i musikalteater og til London for å ta en mastergrad i samme fag. Kristian er nå tilbake i Norge og er nylig ferdigutdannet teaterpedagog fra Kunsthøgskolen i Oslo. Han ser veldig frem til å lede det kommende sommerkurset på Vestlandske Teatersenter!

Pål Louis Kaupang Rasmussen

Pål Louis Kaupang Rasmussen

Kristian Garmanslund

Kristian Garmanslund