Lørdagsteater for de minste (3-7 år).

Våren 2023

LYSET SOM VISER VEIEN

I årets første semester med Lørdagsteateret skal vi begi oss ut på en reise som handler om å gå seg bort og så finne veien hjem igjen. Vi skal inn i en verden hvor mystiske skikkelser og spennende historier har sin opprinnelse! Sammen skal vi fortelle historien om de gåtefulle vesener som finnes i skogen og la lyset fra ternene lose oss trygt hjem til det vi har nært og kjært. Vi skal lære litt sanger og koreografi i fellesskap – og selvfølgelig lære mye om hvordan stå, gå og snakke når vi er på scenen.

Om Lørdagsteateret for de minste:

Gjennom Lørdagsteateret, ønsker vi å introdusere de minste barna til teaterscenen på en morsom, interaktiv og kreativ måte. I løpet av seks lørdager blir vi kjent med ulike karakterer og fortellinger. Vi vil utforske hvordan vi kan formidle historier gjennom teater, dans, sang, musikk og bruk av rekvisitter og kostymer. Med utgangspunkt i kursets tematikk lager vi til slutt en liten forestilling der vi bruker det vi har lært i løpet av kurset. Det viktigste er ikke selve forestillingen. Vårt hovedfokus er at barna får prøve noe nytt i trygge omgivelser og at de får oppleve gleden ved teater. Vi ønsker at dette skal være kreative timer der barna føler seg trygge nok til å delta på sitt eget vis. På denne måten blir både timene og forestillingen formet av barnas innspill og fantasi

Kurset går over seks lørdager i perioden 14. januar – 18. februar 2023.

Vi har to ulike grupper:
én for 3-5-åringer og
én for 5-7-åringer.
Kursene går over seks lørdager.

Når:

  • 3-5 åringer: kl 10.30 -11.30
  • 5-7 åringer: kl 12.00-13.00

Oppstart:
Lørdag 14. januar 2023

Hvor:
Cornerteateret

Pris:
Kr 1300 + Ticketco-avgift

Siste lørdagen vil vi ha en liten framvisning for foreldre og søsken!

Påmelding:
Via TicketCo

For spørsmål:
Kontakt jeanette@teatersenter.no | tlf. 979 87 762

Instruktør:
Pia Emilie Nome er også denne gangen instruktør for Lørdagsteateret.
Hun har tidligere vært instruktør ved to ulike kurs i tillegg til at hun har hatt ansvar for musikalkurs i regi av Vestlandske Teatersenter.
Pia har mange år med erfaring innenfor bransjen og er utdannet musikalartist ved Bårdar Akademiet i Oslo. For øyeblikket studerer hun Medier og kommunikasjon ved UiB, i tillegg til at hun er teaterlærer ved teaterskolen vår.

Pia Emilie Nome