Lørdagsteater for de minste (4–8 år).

Våren 2024

LØRDAGSTEATERET FOR DE MINSTE

En reise under havets overflate

I løpet av denne sesongen med lørdagsteater vil de unge skuespillerne dykke ned i havets mysterier og utfordringer, og samtidig utforske dybder av havet i sin forestilling! Gjennom denne reisen vil de utforske det fantastiske mangfoldet av skapninger som lever der nede, men også stå overfor en særegen utfordring når de møter et monster skapt av plast.

Ved å bruke sin kreativitet og fantasi vil de formidle viktigheten av å håndtere miljømessige utfordringer, samtidig som de skaper en helt ny forestilling som vil ta publikum med på en spennende reise under havets overflate.

Om undervisningsopplegget:

De to første lørdagene vil vi fokusere på å bygge et sterkt fellesskap og la deltakerne utforske sin individuelle rolle i å skape en god gruppedynamikk. Gjennom undervisningen vil vi begynne å utforske et bredt spekter av karakterer gjennom sang, dans og teater, og vi vil gi en spennende vri til kjente barnesanger og regler. I tillegg vil vi sette av tid til å skape dekorasjoner og rekvisitter som skal brukes i forestillingen. De siste lørdagene vil dedikeres til å grundig øve inn alt det nye materialet før vi endelig presenterer det på den siste lørdagen. Dette vil bli en sjarmerende og underholdende forestilling som vi alle vil være stolte av å ha skapt sammen.

Kurset går over 6 lørdager i perioden 13. januar –17. februar 2024.

Om instruktøren:

Pia Emilie Nome er også denne gangen instruktør for Lørdagsteateret.
Hun har tidligere vært instruktør ved flere lørdagsteaterkurs og ulike musikalkurs i regi av Vestlandske Teatersenter.
Pia har mange år med erfaring innenfor bransjen og er utdannet musikalartist ved Bårdar Akademiet i Oslo. For tiden studerer hun Medier og kommunikasjon ved UiB, i tillegg til at hun er instruktør for en av musikalklassene ved teaterskolen vår.

 

Vi har to ulike grupper: én for 4–6-åringer og én for 6–8-åringer.
Kursene går over seks lørdager.
Gruppene har oppstart lørdag 13. januar, og siste kursdag er lørdag 17. februar.

Når:
• 4–6-åringer kl. 10.30 – 11.30
• 6–8-åringer: kl. 12.00 – 13.00

Oppstart: Lørdag 13. januar 2024

Pris: kr. 1.400 + Ticketco-avgift

Se fb-arrangement

Påmelding:
Via TicketCo

For spørsmål:
Kontakt jeanette@teatersenter.no | tlf. 979 87 762

Hvor:
Cornerteateret på Møhlenpris

Instruktør:
Pia Emilie Nome

Pia Emilie Nome