Informasjon om koronatiltak.

03.01.2021: NYE KORONATILTAK FRA REGJERINGEN

I kveld kom regjeringen med nye retningslinjer i forbindelse med at smittetallene nå snur igjen. Det gjelder også fritidsaktiviteter for barn og unge: 

«Alle organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs, anbefales utsatt til etter 18. januar (oppdatering: til 19. januar). Dette gjelder også alle aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/ kohorter (Nytt)». Les mer 

30.11.2020: JUSTERING AV LOKAL KORONAFORSKRIFT.

Nå ser det heldigvis ut som at smittetrenden har snudd i Bergen, og tallene er igjen mye lavere!

Vi tenker at det er ok å undervise fysisk igjen på Teaterskolen fra og med denne uken. Vi har også fått beskjed om at elevene veldig gjerne vil møtes i teaterrommene, før vi tar juleferie. Instruktørene våre vil sende e-post til sine elever om hvordan undervisningen blir denne uken.

Byrådet i Bergen gjør mindre justeringer for butikker, kulturarrangementer og hoteller.

23.11.2020: FORSKRIFTEN FORLENGES MED TO UKER.

Den lokale forskriften forlenges med to uker til og med søndag, 6. desember, men med enkle justeringer, opplyser byrådsleder Roger Valhammer. Forskriften vil vurderes på nytt om en uke. Kun fempersons-regelen vil mykes opp fra og med tirsdag, ellers gjør ikke byrådet endringer i forskriften.

20.11.2020: BERGEN KOMMUNE FORLENGER SMITTEVERNTILTAKENE I TO UKER.

Byrådet i Bergen opplyste fredag 20. november at de lokale tiltakene vil bli forlenget i to uker, men at det kan bli justering på noen av tiltakene. Dette blir vurdert gjennom helgen, og endelig vedtak er planlagt mandag.

06.11.2020: BERGEN KOMMUNE INNFØRER NYE SMITTEVERNTILTAK.

Nå strammes det ytterligere inn igjen i Bergen kommune, men tilbud om fritidsaktiviteter skal, der det er mulig, opprettholdes. De kommende to ukene vil Teaterskolen for barn og unge fortsatt tilby undervisning til vanlig tidspunkt, men i ulike former.
Les merTeaterskolen: Undervisning i perioden 9. – 23. november 

21.09.2020: BYRÅDET LETTER PÅ NOEN AV KORONA-TILTAKENE FOR BERGEN.

Byrådet i Bergen letter på tiltak for arrangementer og øvinger, og vi starter derfor opp igjen undervisningen ved Teaterskolen for barn og unge fra og med onsdag, 23. september! Les mer

16.09.2020: OPPDATERING FRA BERGEN KOMMUNE OM KORONASITUASJONEN

Med de nye retningslinjene rundt koronasituasjonen i Bergen, har Vestlandske Teatersenter bestemt at vi også stenger Teaterskolen de neste dagene. De ekstra tiltakene som ble innført for 8.-18. september, blir videreført til og med tirsdag 22. september. Vi følger Bergen kommunes retningslinjer, og antatt oppstart er nå onsdag, 23. september.

14.09.2020: Hjemmeoppgave mens vi har «koronastengt»
Siden vi nå må holde Teaterskolen «koronastengt» får alle elevene våre i hjemmeoppgave å øve inn ny koreografi til Teaterskolesangen «Se på oss!», som Tarjei Vatne komponerte for oss i 2014! Cecilia Strønen Damm fra Musikaljentene har laget koreografi og instruksjonsvideo, og alle vil få tilsendt Vimeo-lenke med passord på e-post. God fornøyelse og lykke til! 💃🕺🤩
Her er den opprinnelige videoen fra 2014: