Lillelørdag: Digital møteplass for scenefolk.

Vinter/vår 2021

Er du en som trenger faglig påfyll? Lillelørdag er en møteplass for alle slags scenefolk. Her er aktører fra alle kanter av landet invitert til en felles digital møteplass.

Covid-19 har ført til at folk som trives foran, bak og på scenen også har tatt turen til digitale møteplasser. Dette skal nå settes i system, ved å innføre en felles møteplass der det fra 28. oktober 2020 til 25. mars 2021 blir ukentlige nettmøter. Denne rytmen blir kun avbrutt av lang juleferie.

Lillelørdag er en gammel betegnelse som ble brukt når folk kom sammen til et festlig lag midt i uka, på en onsdag. Når det skal inviteres til en digital festanledning er Lillelørdag et naturlig navn.

Initiativet kommer fra Buskerud Teater, Hålogaland AmatørteaterselskapNorsk Revy og Vestlandske Teatersenter. Etter jul inviteres flere samarbeidspartnere med på arrangørsiden.

PROGRAM OG DELTAKELSE

På Lillelørdag kan du få med deg foredrag, mini-seminarer og verksteder. Du finner informasjon om ukas tema på SceneFolk, og på Facebook-sidene til alle arrangørene.

Du melder deg på, via en påmeldingslenke på arrangementet, for å være med den påfølgende onsdag kl 19.00. Du får du tilsendt en e-post med innloggsinformasjon. Lillelørdag er gratis for alle deltakere. MERK: Det er påmeldingsfrist.

TEKNISK FORBEREDELSE

Du kan være med både via datamaskin eller en smarttelefon – det foregår på plattformen zoom.
Hodetelefoner – kan være fordel om du er i et rom med gjenklang eller uro.

Lillelørdag onsdager kl. 19.00: Vinter/vår 2021