Revygruppen Voksne Talenter til finalen i NM i Revy!.

NM i revy 5.- 6. november 2021

Revygruppen Voksne Talenter klare for finalen i NM i revy!

Bergens eneste gruppe for voksne revytalenter har kommet videre til finalen i NM i revy i Olavshallen 5.- 6. november, med «Søljens bakside». Nummeret var med i revygruppens første revy Voksne talenter – Prøver lykken, og er et lett gjenkjennelig sangnummer om stresset rundt 17. mai. 

Revygruppen, med det velklingende navnet Voksne Talenter, består av kvinner og menn i alderen 24-62 år, og startet opp i 2019 i regi av Vestlandske Teatersenter. Revytalentene har øvinger på Cornerteateret hver torsdag.

I juni hadde gruppen premiere på sin andre forestilling Voksne talenter – lar seg ikke munnbinde, og denne skal nå spilles på Fana kulturhus under Kulturdagene i Fana og Ytrebygda. Og NM-nummeret er selvsagt med, som ekstranummer!

Det er ikke SÅ mange som har sett den før. Og de som har sett den, tåler et gjensyn …
(sitat fra øving,  instruktør Jeanette Magnussen Kjær) 
  • Spilles: Torsdag, 21. oktober 2021 kl. 19.00
  • Sted: Fana Kulturhus
  • Varighet: ca. 1 time
  • Billetter: Ticketco.no