Lørdagsteater for de minste (4–8 år).

Høsten 2023

LØRDAGSTEATERET FOR DE MINSTE

Den magiske manesjen

I denne sesongens semester med lørdagsteateret skal barna sammen få begi seg ut på en reise fylt av merkelige dyr, morsomme påfunn og tullete akrobatikk. Vårt publikum vil bli vitne til alle de rare tingene som kan foregå når man lager sirkus! Vi skal inn i en verden hvor apestreker ablegøyer får herje fritt, men i sirkusets kontrollerte former! Her kan du vise frem dine beste triks, eller kanskje du oppdager noen helt nye triks du ikke visste du kunne? De unge skuespillerne skal få bruke elementer som musikk, «klovnerier» og selvfølgelig også massevis av moro! Vi skal også lære ulike sanger og koreografi i fellesskap i tillegg til hvordan stå, gå og snakke når vi er på en scene.

Om lørdagsteateret:

Gjennom Lørdagsteateret, ønsker vi å introdusere de minste barna til teaterscenen på en morsom, interaktiv og kreativ måte. I løpet av seks lørdager blir vi kjent med ulike karakterer og fortellinger. Vi vil utforske hvordan vi kan formidle historier gjennom teater, dans, sang, musikk og bruk av rekvisitter og kostymer. Med utgangspunkt i kursets tematikk lager vi til slutt en liten forestilling der vi bruker det vi har lært i løpet av kurset. Det viktigste er ikke selve forestillingen. Vårt hovedfokus er at barna får prøve noe nytt i trygge omgivelser og at de får oppleve gleden ved teater. Vi ønsker at dette skal være kreative timer der barna føler seg trygge nok til å delta på sitt eget vis. På denne måten blir både timene og forestillingen formet av barnas innspill og fantasi.

Kurset går over 6 lørdager i perioden 26. august–30. september 2023

Den siste lørdagen blir det en liten visning fra den magiske manesjen!
Her inviteres foreldre, søsken og annen familie med på å dele denne sirkusopplevelsen sammen med oss. Etter forestilling blir det diplomutdeling og DISCO I MANESJEN for store og små!

Om instruktøren:

Pia Emilie Nome er også denne gangen instruktør for Lørdagsteateret.
Hun har tidligere vært instruktør ved flere lørdagsteaterkurs i tillegg til at hun har hatt ansvar for ulike musikalkurs i regi av Vestlandske Teatersenter.
Pia har mange år med erfaring innenfor bransjen og er utdannet musikalartist ved Bårdar Akademiet i Oslo. For øyeblikket studerer hun Medier og kommunikasjon ved UiB, i tillegg til at hun er teaterlærer ved teaterskolen vår.

Vi har to ulike grupper: én for 4–6-åringer og én for 6–8-åringer.
Kursene går over seks lørdager.
Gruppene har oppstart lørdag 26. august, og siste kursdag er lørdag 30. september.

Når:
• 4–6-åringer kl. 10.30 – 11.30
• 6–8-åringer: kl. 12.00 – 13.00

Oppstart: lørdag 26. august 2023

Pris: kr. 1.300 + Ticketco-avgift

Påmelding:
Via TicketCo

For spørsmål:
Kontakt jeanette@teatersenter.no | tlf. 979 87 762

Hvor:
Cornerteateret på Møhlenpris

Instruktør:
Pia Emilie Nome

Pia Emilie Nome