Musikkteaterkurs i sommerferien for unge med utviklingshemming .

Sommer 2023

21 – 25 juni: Kurs i musikkteater for unge med utviklingshemming 

Vestlandske Teatersenter arrangerer i sommer musikkteaterkurs for unge med utviklingshemming. Det vil bli danse- og teaterundervisning og vi jobber sammen mot en liten visning som vi viser til familie og venner på søndagen!

  • Aldersgruppe: Fra 13 år
  • Hvor: Cornerteateret på Møhlenpris
  • Når: Kurset går over fem dager; onsdag, 21. til søndag, 25. juni kl. 10.00–14.00
  • Pris: Kr. 500 + TicketCo-avgift
  • Påmelding: Via Ticketco.no
  • Se fb-arrangement

Ta med mat og drikke og klær som du kan bevege deg i.

Ta med ledsager dersom du trenger det.

Kurset er støttet av Bergen kommune.

For spørsmål: Ta kontakt med Monika Borge, mob. 932 32 816, e-post monika@teatersenter.no

Mathilde Marie Strønen Damm er hovedinstruktør på kurset. Hun er utdannet musikalartist ved Bårdar akademiet og har akkurat fullført sin utdannelse innenfor filmregi her i Bergen. Hun har en stor lidenskap for teater og musikk, og har mye erfaring med barneteater. Mathilde er en av tre i gruppen Musikaljentene som skriver og produserer egne forestillinger, som bla Julens Magi, Marerittet, Gaten vår og Barn av månen. Hun har vært teaterskolelærer ved Vestlandske Teatersenter i to år og denne sommeren gleder hun seg veldig til å ha sommerkurs!

Mathilde Marie Strønen Damm

Musikkteaterskole for unge med utviklingshemming